Vår affärsfilosofi

Vi säljer vin till Systembolaget, grossister, tax free-operatörer och restauranger. Genom att leverera bra produkter och ge våra kunder den service som vi själva skulle önskat oss, vill vi alltid överträffa deras förväntningar. Och det gäller oavsett om kunden är en inköpare på Systembolaget, gäst på en restaurang eller vanlig vinkonsument.

Läs mer

Press / Nyheter

Hållbarhet

Års- och hållbarhetsberättelsen för 2021

Sundance Wines ingår i Martin & Servera. I Martin & Servera-gruppens års- och hållbarhetsberättelse för 2021 hittar du information om stora affärshändelser och vårt hållbarhetsarbete – vad vi har åstadkommit och hur vi fortsätter framåt. Här hittar du vår års-…

 
Pressmeddelande

Nejgroni Alkoholfri Negroni – lanseras 1 december i samtliga butiker

Det är ett nöje att presentera en innovation på drinkfronten. Nu i december släpper vi en alkoholfri dryck som heter Nejgroni Alkoholfri Negroni. Drycken lanseras i alla Systembolagsbutiker 1 december 2021. Negroni har på senare år ökat i popularitet och…

 
Hållbarhet

ISO-certifiering klar för Sundance Wines

Galatea-koncernen arbetar utifrån att alla företag inom gruppen ska vara ISO-certifierade och sedan vi gått igenom alla processer och dokumenterat vår verksamhet uppfyller Sundance Wines AB kraven i standarden för ISO, och är ISO-certifierade från och med hösten 2021. Certifieringen…

 
Se alla nyheter »

Våra producenter

Vi importerar drycker från jordens alla hörn. Men bara om de uppfyller våra krav – innehållet i förpackningen skall vara väl värt sitt pris, oavsett hur mycket du betalar. Arbetet ska vara miljövänligt och hållbart. Våra samarbeten med producenter runt om i världen bygger på långsiktiga och personliga relationer.

Vinlistan är ett inspirerande digitalt nyhetsbrev som ges ut av oss. Som gratis-prenumerant får du goda råd om mat och vin. Vinlistan innehåller vintips, erbjudanden och inbjudningar till våra provningar och event. Anmäl dig idag!
Till anmälan »

wine1

Nyheter

Låt dig inspireras! Få förstahands-information om nya viner som lanseras på Systembolaget. Prova nyheterna först!

wine2

Vintips

Låt dig inspireras! Ta del av vintips, läs nyhetsbrevet och VINLISTAN som skickas till dig kostnadsfritt. Anmäl dig idag.

wine3

Mässor

Låt dig inspireras! Varje år ställer vi ut på mässor runt om i landet. Träffa oss där och prova vin tillsammans med oss.