Om oss

Sundance Wines  – med siktet inställt på framtidens drycker. Här hittar du en frihet i bredd och spets i portföljen. Spännande viner och varumärken som sätter guldkant på tillvaron och flörtar med framtidens önskemål om väl valda drycker till mat och umgänge.

Vår specialitet är att utveckla nya innovativa kategorier av alkoholhaltiga drycker som många tycker om. Det kan vara vin, öl, cider, glögg, blanddrycker eller något annat nytt som vi tror på. Vi ser gärna ett utökat alkoholfritt sortiment och söker partners som vill utvecklas genom nya lanseringar på marknaden.

På Sundance Wines är vi ett effektivt team, självgående och drivande i affären framåt med tillväxt och innovation högt på agendan för våra samarbetspartners och kunder. Vi har ett flexibelt arbetssätt som vi anpassar till nya situationer där uppfinningsrikedom och kreativitet ger oss starka affärer tillsammans med våra partners.

Sundance Wines ingår i Galatea-koncernen och Martin & Servera-gruppen där vi ges möjlighet att nyttja resurser och infrastruktur för att inom Sundance Wines ha fullt fokus på att fortsätta bygga tillväxt för våra varumärken med nya innovativa lanseringar på Systembolaget, inom restaurangnäringen och i dagligvaruhandeln.

Välkommen till oss!

 

Ewa Wirström
Affärsområdeschef vin

Sundance Wines kontaktpersoner

Ewa WirströmAffärsområdeschef vin Sundance Wines

Med mångårig erfarenhet från vinbranschen driver Ewa våra affärer med partners och kunder i fokus.

 

Staffan LissKommersiell direktör

Hösten 2011 tillträdde Staffan Liss som VD för Sundance Wines. Med en lång och bred erfarenhet från dryckesbranschen och ett stort engagemang har företaget utvecklats starkt under hans ledning. Idag verkar Staffan som kommersiell direktör inom koncernen.

 

Våra producenter

Vi importerar drycker från jordens alla hörn. Men bara om de uppfyller våra krav – innehållet i förpackningen skall vara väl värt sitt pris, oavsett hur mycket du betalar. Arbetet ska vara miljövänligt och hållbart. Våra samarbeten med producenterna runt om i världen bygger på långsiktiga och personliga relationer.

Klicka på kartan nedan för att se drycker vi importerar från respektive land/region.