Om oss

Det finns många bra viner i Sverige. Och många duktiga leverantörer bland de över 800 som är verksamma idag. Därför är vi stolta över att vara en av de mest innovativa leverantörerna av vin på den svenska marknaden.

Vi arbetar nära våra producenter och nära vår kund – Systembolaget. Genom att leverera bra produkter vill vi alltid överträffa förväntningarna på oss som leverantör och förväntningarna som kunderna har på våra produkter.

Sundance Wines har hela vinvärlden som arbetsplats. Vi importerar viner som uppfyller våra krav – ett vin skall vara väl värt sitt pris, oavsett hur mycket du betalar. Och i linje med vår kvalitetsfilosofi, har vi valt bort de billigaste vinerna, och fokuserar istället på att få fram riktigt bra viner som kostar motsvarande 70 kronor per flaska och uppåt. Men det spelar ingen roll om förpackningen är en flaska eller box – kvaliteten är det viktigaste.

Moderbolaget, Domaine Wines bildades 1998 av Arne Skog och Robert Montgomerie som båda arbetat i branschen sedan slutet av 1980-talet. Dotterbolaget Sundance Wines grundades 2006 och är ett ungt dynamiskt importföretag inom koncernen.

Det är lätt att lova mycket. När vi släcker arbetslampan på kvällen vill vi veta att vi har levererat det vi sagt till våra kunder. Både i form av flaskor och service. Det kan ibland vara svårt, men vi ger oss inte förrän det är gjort.

GRUNDARE OCH VD

Arne SkogGrundare av Domaine Wines

Sedan vårt företag grundades 1998 har vi vuxit genom egen erfarenhet. Ett långsiktigt arbetssätt, strategiska målsättningar och ett nära samarbete med våra partners är vår väg framåt.

 

Våra producenter

Vi importerar viner från jordens alla hörn. Men bara om de uppfyller våra krav – ett vin skall vara väl värt sitt pris, oavsett hur mycket du betalar. Arbetet på vingårdarna ska vara miljövänligt och hållbart. Våra samarbeten med vinproducenterna runt om i världen bygger på långsiktiga och personliga relationer.